Thursday, July 26, 2012

Salam Ramadhan

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, July 26, 2012
Reactions: 
0 say you love me too

Photobucket

Aku harap belum terlambat untuk mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga kita semua berusaha merebut peluang ini dengan menunaikan kewajipan sebagai hamba-Nya yang beriman dan bertaqwa. Insyaalah. :')






~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

Saturday, July 14, 2012

♥ Buah Hati ♥

Sincerely love by EiNeZz at Saturday, July 14, 2012
Reactions: 
0 say you love me too
Assalamualaikum dan hai kawan-kawan...


Hari tue aku tinggal kat rumah aunty aku sebab ibu, ayah dan adik aku pegi Kota Kinabalu (KK) tak nak bawak aku. kih3~ Kesiankan... sob... sob... sob... T___T

Emmm takpe lah. Lagipun kat rumah aunty, aku dapat main-main dengan Ibah. Aku dah kenalkan dia kat korang hari tue kan? kan? kan? Kalau ada sape2 tak baca entry aku sal Ibah hari tu sila klik kat sini --> o(^__^)v

Here are some activities we did together! :)

 Tehee~ comey v(^__^)v

Lepas balik dari Sox World aku bagi dia pakai head warmer, neck warmer & glove kat atas tue. Then snap picture banyak-banyak. Comelkan... kan... Tengok kat bawah ada angry bird lagi. Toink3~ Dia berlakon kononnya Malaysia sedang berada dalam musim sejuk. #winter mode!

 Winter mode. HAHAHA! :D

Banyak jugak benda yang aku buat ngan ibah. Yang paling best kami cari lagu karaoke dari Youtube then tutup pintu bilik nyanyi kuat-kuat dengan penuh perasaan... tehee~ Lepas tu aku bagitau dia aku tau menari joget. Dia excited giler nak belajar. So, aku ajar la dia step yang mudah. Giler semangat bro!!! :D Impressed. She's a quick learner!

 Dia dah berkawan ngan PINKY

Aku kenalkan dia dengan Pinky. Dia suka. Aku cakap daddy panggil Pinky "Arnab Persegi". LOL. Mentang-mentanglah bentuk Pinky square! Kih3~ tergolek-golek kami ketawa! :)) Sambung lagi tengok Super Spontan ketawa terbahak-bahak sampai terbelit usus. WAKAKAKA!

Senyap-senyap snap pic dia time nak tido :P

Dah penat-penat main kami tido. Macam biasa kami dua akan share katil. Bear kat atas tue dia dapat time birthday dia baru-baru nie. Aku cakap kat Ibah bagi nama bear tue Tobby. Dia suka then kami cakap "Good night Tobby! Good night Pinky!" sebelum tido. Esoknya kami sambung main bola dan gelak-gelak lagi. Seronok! (^_^)"


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

Thursday, July 12, 2012

Kenduri Kendara

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, July 12, 2012
Reactions: 
1 say you love me too
Assalamualaikum dan hai semua... 

Time cuti macam nie lah baru dapat berkumpul dengan saudara-mara tersayang. Hari tu aku pegi rumah uncle aku sebab ada kenduri doa selamat sempena pindah rumah baru. So, aku jugaklah orang yang paling excited sebab nak jumpa cousins aku. Bila dah jumpa riuhlah alam semesta dibuatnya. tehee~

Tengoklah tetamu yang datang baru nak menjamah makanan. Aku plak time ni dah kenyang tinggal tunggu makanan dalam perut diproses. WAKAKAK! :D

Mampu tengok jer. Dah tak larat nak makan. Kenyang tahap Doreamon! ;p

Makan-makan... :9

Here my girls! Ain, Kelly & Ibah ♥

♥ ♥ ♥ Saranghae ♥ ♥ ♥

Sentap!!!

Mooo... mooo.. *buat tanduk*

Gediks2 manje.... :P

Perasan chantek! (^_^)v

Anak-beranak. :)

Nenek saya yang comel

Kanak-kanak riang. Ngee~

Edited by Ain ^__^

Ok itu jer tuk kali. Will be updated another story soon. Hugs and kisses... xoxo


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.
 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review