Friday, August 31, 2012

Beraya di Perantauan

Sincerely love by EiNeZz at Friday, August 31, 2012
Reactions: 
5 say you love me too
Photobucket
Beraya bersama pelajar Malaysia di Dunedin, New zealand... :D

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat menyambut Hari Kemerdekaan!

Will be updated soon.

~WASALAM~

Thanks for reading this entry.

Wednesday, August 15, 2012

Cerita Akhir Ramadhan

Sincerely love by EiNeZz at Wednesday, August 15, 2012
Reactions: 
0 say you love me too
Photobucket
Lama giler aku tak update blog. Sunyi je. Asyik-asyik yang ade notification kat fb orang post update baru pasal blog masing-masing. Tapi aku macam takde masa nak update pape pasal perkembangan terkini. Aceh. Bajet artis plak kan nak hebohkan cerita pasal diri sendiri. Hew hew hew~... Actually masa tu ada je tapi aku nie memang malas. Tak tau nak citer apa. Lagi pun time cuti sem memanjang nie aku suka dok rumah je.  Ye lah bila lagi nak rehatkan badan & otak. Kalau dah balik uni mesti sibuk je ngan meeting yang tak putus-putus.
Ok kali nie nak update sikit pasal random things yang aku buat sebelum bulan puasa. Layan je lah erk~ :P

Keluar makan ngan familiy. Nia air kelapa Ain. Saja nak tunjuk sebab geram coconut milk bland aku tak sampai lagi. 
P/S tujuan sebenar nak bagi tengok kuku baru pakai inai.

Makan satay. Lama tak makan so ntah berapa banyak aku tibai. Tq acik Nani sudi belanja. Hehehe...

Keluar makan ngan Ain & Cik Jun kat W&L. Sekali lagi jimat duit sebab ada orang sudi belanja. Maceh.

Dari dulu sampai sekarang aku memang addict dengan jus honeydew.

Makan versi kanak-kanak. Berterabur nasi & lauk macam kene tsunami.

Sudah penat teman Ain shop barang-barang dia kami rehat makan kek. Macam biasa kegemaran blueberry cake pilihan No.1.

Orang makan dia sibuk connect wifi. (-.-)" buat muka macam moody face.

Dia punya tak sentuh lagi.

Lepas tue pegi sekolah Cik Jun. Lawat kelas dia sekali. Lawa siot!

Kalau aku ada kelas macam nie mesti semangat nak mengajar. Tak balik rumah pun takpe. Hahaha.

Rasa macam nak jadi pelajar pendidikan khas plak. Ngee~

Ok itu ajelah dulu erk. Banyak keje aku nak buat. Persiapan raya korang macam mana? Aku biasa-biasa aje malas nak shopping baju banyak-banyak nanti luggage aku exceed limit lagi kalau nak balik USM. Akhir kata Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. :)

~WASALAM~

Thanks for reading this entry.
 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review