Saturday, January 12, 2013

GEMBIRA BERSAMA!!! :D

Sincerely love by EiNeZz at Saturday, January 12, 2013
Reactions: 
1 say you love me too
Photobucket
Time jalan tiba-tiba jumpa skrin besar boleh nampak satu badan. Apa yang korang buat? Dok diam lalu depan tu tanpa berkata apa-apa? Dok lalu lalang, kiri kanan, mundar mandir sambil jeling-jeling dan dalam hati cakap "Eh.. ehh.. ada muka aku lah. Malunye.." Atau berlagak cool "Janganlah jakun sangat camera je pun... hew~ hew~" Tapi sebenarnya nak! Booo~

Pilihan di tangan anda. Tapi kalau aku, pi dok tekan-tekan skrin lepas tu panggil semua kawan-kawan posing dengan gembira. Memang aku suka amek gambar lebih-lebih lagi kalau dengan kawan-kawan sebab boleh rasa gembira sama-sama. Kalau tengok pic tu balik pun boleh rasa gembira lagi. Tapi kalau amek pic sorang-sorang even tunjuk muka gembira belum tentu lagi orang lain yang tengok pun gembira jugak.

JOM BERGEMBIRA BERSAMA KAMI!!! :D

 Testing 1,2,3... Ok menjadi...

Cubaan ke-2 mula nak berebut-rebut

 Tingkah laku kian terkawal

Ok lari jau sikit supaya muka tak besar sangat! ;p

Best!!! Bye... bye! :)

GEMBIRA BUKAN!!!


~WASSALAM~
Thanks for reading this entry. :)
 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review