Wednesday, June 27, 2012

Winter Shopping

Sincerely love by EiNeZz at Wednesday, June 27, 2012
Reactions: 
1 say you love me too
Assalamualaikum & hai semua (^__^)v

Alahmdulillah selesai sudah exam pagi semalam. hew~hew~ Lepas exam plan nak terus outing tapi kena settle kan urusan kat BHEP dulu. Tengok-tengok dekat Maghrib baru sampai Queensbay. Tue pun sebab naik teksi. Grrr..

Sebab tak lama lagi aku balik kampung, so shopping kali nie agak rush.Nape shop for winter? Nape? Negara kita ada musim sejuk ke? Ada ke? Ngeh3... *itu rahsia*


Winter coat 

Comel tak? Comel tak? :D

Beli yang perlu je. Takde duit behhhh! T_T

Ermmm nak bagi boot nie nama Tintaro :)

Itu saja yang dapat saya update buat masa nie. Lain kali saya citer panjang-panjang ok! Have a good day everyone. See you on my next entry. Much love!


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

Tuesday, June 19, 2012

Rindu Tahap Extreme!

Sincerely love by EiNeZz at Tuesday, June 19, 2012
Reactions: 
1 say you love me too
Assalamualaikum dan hai...

Saya rindu hero dan heroin saya. (T-T)" #nangis laju-laju...

Vitamin paling mujarab


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

Friday, June 15, 2012

Coming Soon...

Sincerely love by EiNeZz at Friday, June 15, 2012
Reactions: 
3 say you love me too
Assalamualaikum & hai...

I miss my home... miss my family. I can't wait until I touch down at Tawau Airport and get fetched by my mum & dad. :') How does it feel to be...

June 28,

MH 1133 Penang to Kuala Lumpur
MH 2664 Kuala Lumpur to Tawau



~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

Tuesday, June 12, 2012

Happy Time

Sincerely love by EiNeZz at Tuesday, June 12, 2012
Reactions: 
4 say you love me too
Assalamualaikum dan salam comel  
*comel lah sangat*

Afuuu~ Afuu~ Bolehlah menghela nafas panjang sikit lepas dah dua paper. Huhuhu. Minggu exam nie memang bikin haru biru. Ceh macamlah teruk sangatkan exam nie. Pedahal tengok orang lain relek jek. ngeh3~ Ok dah! Nak update pasal benda-benda comel. Nak tengok tak? :)

Ini koleksi barang yang aneh-aneh sikit. Macam patung voodoo.

Hello Kitty stuff yang sangat comel. Daddy belikan bah... :p

Comelkan! kan... kan...

Boleh beli tuk hadiahkan pada kawan-kawan

Jam dinding!

Bantal peluk bentuk botol susu

Pening nak pilih

Semua nie pun dijual. Seronok tengok! :D

 Peminat anime pun boleh datang mari maaa...

Untuk sang kekasih

Untuk si pencinta. Aku suka yang paling hujung kat bawah tu. Paling mahal. HAHAHA!

Kalau nak beli bear tu boleh. Tapi jangan ambil si jejaka. Siti yang punya. tehee~

Budak kecik pun nak amek gambar jugak. Hazle King yang punya. kih3~

Ini Farah punya aku curi. Ngeh3~

Aku tak puas hati nak jugak. So, aku beli yang kecik. hehehe~
*happy family*

Untuk Joehan. Huahua... ;)

Jika anda ingin memiliki barang-barang  comel seperti di atas, bolehlah pergi ke Memory Island. Manalah tau kan boboy nak bagi hadiah tuk gegirl nya... kih3~


~WASALAM~


Thanks for reading this entry
 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review