Thursday, May 31, 2012

Masihkah Ada Harapan?

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, May 31, 2012
Reactions: 
3 say you love me too
Assalamualaikum dan salam rindu :')

Hi you all!!! Rindu I tak??? Buat lagak gedik sambil peluk laga-laga pipi. Serius macam hot punya datin. (ambil berkat bro!) HAHAHA! Berapa lama entah aku tak update blog. Biasalah ke-busy-an melanda tak bagi chance langsung untuk aku menghela nafas panjang... Afuuu~ Afuuu~ 
*hembus karbon dioksida banyak-banyak*

So kali ni aku nak cerita sikit pasal myHarapan. Malas nak cakap panjang lebar. Baik korang baca dulu info kat bawah nie supaya ada modal sikit nak faham. kih3~ *pedahal malas nak explain* hew~ hew~

 Click picture to enlarge :)

Dah fahamkan.. kan... So kat bawah nie ada 14 youth projects yang masing-masingnya ada advantages tersendiri.  Apa yang students perlu lakukan ialah vote 3 projects yang dorang rasa terbaik. Lepas tue, 3 projects yang paling banyak mendapat vote akan dijalankan kat USM. Cool right! :D

1,2,3,4,5...

...10,11,12,13,14

Kalau tak tau bolehlah baca info yang disediakan supaya secara kasarnya boleh tau sedikit gambaran tentang projek yang bakal dilaksanakan.

Student perlu memasukkan nama penuh, IC and another details for registration

Time register tue kita akan dapat pin number untuk ke cabaran seterusnya. Acehhh! ;p

Tengok tu Aini pun semangat! tehee~

Barisan mahasiswi yang menjalankan tanggungjawab dengan tekun sekali :D

Cingggg! Along bahagia... :)

Lepas dah vote, guna pin number tadi untuk jawab soalan kuiz

Tasha & Yuyu pun tak nak kalah. Chaiyok!!! ^^

Jangan risau jawapan kuiz tu semua ada kat banting kat depan

Sape dapat jawab dengan betul dalam masa yang terpantas boleh menang iPad. Hebat bukan!!!

Tengok tue nama saya pun ada. 8 corrects in 23 seconds. (^_^)v

Lepas tue kalau nak menang lagi bolehlah conteng kata-kata mantera kat banner nie. ;p

It's mine! Perasan menanggg. Tak pe yang penting semangat harus ada. kih3~

Nak menang lagi??? Jom design baju pulak.

Ni sample yang dia bagi. Tapi janganlah tiru.

Aku takde idea nak buat apa. Words tu aku tulis spontan bila teringat dialog Elena pada Damon time Damon nazak nak mati. Hik3~  
*pengaruh The Vampire Diaries*

Tulisan buruk takpe bro yang penting menang. HAHAHA!
*ipad dalam genggaman*

Bila orang dah tak ramai, pegi nakal-nakal taip yang bukan-bukan macam nie. Ngee~
*gurau jerr*

At least dalam sehari tu ada perkara yang boleh buat kita gembira. Macam ni lah! Ajak kawan ramai-ramai menjalankan tanggungjawab. Tiba-tiba rasa... "Eh aku kat universiti Apex. Ini baru betul." Tapi adakah iPad sekadar harapan kosong? Itu sudah pasti sebab ramai orang yang dapat jawab dengan betul. >.<" jeleshhh tauk!


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

Thursday, May 17, 2012

St. John Night Dinner

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, May 17, 2012
Reactions: 
3 say you love me too
Assalamualaikum & salam sayang

Alhamdulillah selesai sudah akihrnya St. John Night Dinner pada 11 Mei lalu. Giler ke aku tak rasa lega lepas event?! Well sebagai pengarah projek korang ingat senang ke nak plan semua itu dan ini. Tapi nasib baik la ada crew yang sangat hebat dengan idea brilliant yang canggih-manggih untuk majlis tue. Kalau tak, sekali lagi aku forever alone buat kerja sorang-sorang. 
(_ _#)" <--- si kerdil yang pasrah

 Dalam bas dengan Nana nak bertolak untuk buat persiapan kali terakhir

Antara crews yang datang awal

Last touched up & rehearsal 

 Thank you Aini & Tasha sebab banyak tolong Ein :')

 Huda & Rou Ping

Hampir selesai segala persiapan

 Booklet untuk VVIP tersedia rapi

Dah keluar dari hall untuk besiap ke exchange room

Tiba-tiba ada members yang dah datang pakai lawa-lawa. Apa perasaan kau tatkalau masih berpakaian selekeh. Hew~ hew~ =.='

Siap dengan skrip ucapan. Hampir 50% aku cut sebab aku dah bajet cakap dalam 3 minit je. Kih3~

Bersama dengan Ghazali, Timbalan 1

Wee Soon Kit, Timbalan 2

Team menyambut kedatangan VVIP

Mengiringi VVIP masuk ke dewan utama

 Duduk bersama VVIP yang sangat friendly

Aaaa aaa shortie muka tak nampak T.T"

Majlis perasmian

 Macam perli jer bagi aku belon yang rendah. (-.-)"

Potong Kek... Macam nak terus makan jer... :9 Nak cuap...

 Haruslah menepati tema. :D

 Thank you Yang Tze for helping me so much!

Senior Ai Kee yang gorgeous :) 

ADO Chong Koh Leong handsome boy! :D

Latha sangat cantik malam tu

The one I admire the most. :') Best leader!

Bila agaknya dapat duet dengan Fifi? =.='
*cakap dalam hati*

 Persembahan ex-exco/AT :')
*syahdu*

Ini prince & princess!

The most glamorous member

Camera man pun dah penat. hik3~

 Sayang semua ♥ ♥ ♥

 Semua orang berebut nak begambar. Gembirakannnn! :D

Semua nak jadi artis... (^_^)v

 Semoga persahabatan kekal selamanya :'D

My girlfriends :)

Bestie yang NAKAL! :D

Mereka orang yang hebat! ^^

Yihuu~ Merdeka!!! ^___^

Terima kasih atas kerjasama awak semua yang menjayakan projek ini. Segala kekurangan dan kelemahan sepanjang majlis berlangsung harap dapat dimaafi. Saya SAYANAG semuaaaaa~

  
~WASALAM~


Thanks for reading this entry. 
 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review