Thursday, May 13, 2010

DENGAN KETERPAKSAAN~~~

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, May 13, 2010
Reactions: 
Nah begitulah title terbaruku...
apa macam ok ka?
lama aku tak update blog nie...
tapi sejak sodari "Atiqah Ruhaizad"
(part "q" tue sila qalqalah kan ya kawan2)
hantar msg suru update blog aku try la buat untuk tidak menghampakan
perasaan nya...
maklumlakan cepat sensitif memandangkan dia jauh nun di sana...
(na abis la aku nanti dapat pm ada orang mejok lagi =.=' fuhh!!! terus di BYE nya jak aku tue)

ok sebelum tue aku nak bagitau kamu tujuan aku buat
blog nie bukan sebab mo luahkan apa yang terbuku di hati macam
yang selalu orang buat tue...
atau mo kongsi info kallik~~~

tengok2 blog aku penuh dengan apa kalau bukan
DBSK, TVXQ, TOHOSHINKI...
nama jak lain2 tapi sebenarnya ahli nya semua sama...
nah jadi aku nie sebenarnya mo update info2 tentang oppa2 kesayangan aku nie....
bukan mo buat2 post segala...
walaupun si Ren aka Marini Arifin cakap
group idola ku ni da "berpecah" , aku masi berharap akan kemunculan mereka kembali..
(kesedihan mula menujuk jiwa *sobs*)

siapa cakap begitu kamu yang pecah nanti oleh c payin nie tauk!!!
ngee trep berani maka badan kecik cam ciput jak..
tapi kan~~ tapi kan~~~ aku nie kuat jugak bah...
bukti nya time gusti ngan si Tiqa kalah jugak dia..
ngek ngok mengasi bocor rahsia.. (supaya apa la tue???)
supaya orang takut ngan aku la...hahha.... ^^,

nah mo maghrib suda nie..
nanti aku dibebelin lagi ni oleh ortu (orang tua) ku..
sampai sini jak dulu ya..
harap2 x da yang kecik2 hati..
kalau mo kecik jugak... EMANGNYA GWE PIKIRIN!!!!
apa perasaanmu kalau dicakap begitu..
menusuk ke jantungkan..macam lagu Agnes Monica yang bertajuk
MATAHARIKU~~~

ok la... tak pandai aku berbasa-basi nie..
memang bukan penulis blog katakan....
tapi sapa yang mo berkongsi tip2 buat blog baek punya...
sila la bagi komen walaupun pedih cam ADLIN komen pelajar2 AF...
ok sekian..

toink3 bersurai~~~~



1 say you love me too:

ema said...

hahaha...aku sukak super junior dgn c.n.blue..walau cemana pun..1 jak aku sukak sana DBSK, c micky yoochun...ngeee...pasal dia comel..mcm aku..kekekeke///

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review