Tuesday, June 12, 2012

Happy Time

Sincerely love by EiNeZz at Tuesday, June 12, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum dan salam comel  
*comel lah sangat*

Afuuu~ Afuu~ Bolehlah menghela nafas panjang sikit lepas dah dua paper. Huhuhu. Minggu exam nie memang bikin haru biru. Ceh macamlah teruk sangatkan exam nie. Pedahal tengok orang lain relek jek. ngeh3~ Ok dah! Nak update pasal benda-benda comel. Nak tengok tak? :)

Ini koleksi barang yang aneh-aneh sikit. Macam patung voodoo.

Hello Kitty stuff yang sangat comel. Daddy belikan bah... :p

Comelkan! kan... kan...

Boleh beli tuk hadiahkan pada kawan-kawan

Jam dinding!

Bantal peluk bentuk botol susu

Pening nak pilih

Semua nie pun dijual. Seronok tengok! :D

 Peminat anime pun boleh datang mari maaa...

Untuk sang kekasih

Untuk si pencinta. Aku suka yang paling hujung kat bawah tu. Paling mahal. HAHAHA!

Kalau nak beli bear tu boleh. Tapi jangan ambil si jejaka. Siti yang punya. tehee~

Budak kecik pun nak amek gambar jugak. Hazle King yang punya. kih3~

Ini Farah punya aku curi. Ngeh3~

Aku tak puas hati nak jugak. So, aku beli yang kecik. hehehe~
*happy family*

Untuk Joehan. Huahua... ;)

Jika anda ingin memiliki barang-barang  comel seperti di atas, bolehlah pergi ke Memory Island. Manalah tau kan boboy nak bagi hadiah tuk gegirl nya... kih3~


~WASALAM~


Thanks for reading this entry

4 say you love me too:

saharinasaharudin said...

wahhh,comel hello kitty tu.bikin geram.mau jgkkk :D

EiNeZz said...

comel kan... kan... :)

Masmira Masri said...

sukanya brg hello kitty tuh


do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/wedding-preparation-videographer.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaa ;) comel gila.. yg teddy tu besar sangat~

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review