Thursday, May 31, 2012

Masihkah Ada Harapan?

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, May 31, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum dan salam rindu :')

Hi you all!!! Rindu I tak??? Buat lagak gedik sambil peluk laga-laga pipi. Serius macam hot punya datin. (ambil berkat bro!) HAHAHA! Berapa lama entah aku tak update blog. Biasalah ke-busy-an melanda tak bagi chance langsung untuk aku menghela nafas panjang... Afuuu~ Afuuu~ 
*hembus karbon dioksida banyak-banyak*

So kali ni aku nak cerita sikit pasal myHarapan. Malas nak cakap panjang lebar. Baik korang baca dulu info kat bawah nie supaya ada modal sikit nak faham. kih3~ *pedahal malas nak explain* hew~ hew~

 Click picture to enlarge :)

Dah fahamkan.. kan... So kat bawah nie ada 14 youth projects yang masing-masingnya ada advantages tersendiri.  Apa yang students perlu lakukan ialah vote 3 projects yang dorang rasa terbaik. Lepas tue, 3 projects yang paling banyak mendapat vote akan dijalankan kat USM. Cool right! :D

1,2,3,4,5...

...10,11,12,13,14

Kalau tak tau bolehlah baca info yang disediakan supaya secara kasarnya boleh tau sedikit gambaran tentang projek yang bakal dilaksanakan.

Student perlu memasukkan nama penuh, IC and another details for registration

Time register tue kita akan dapat pin number untuk ke cabaran seterusnya. Acehhh! ;p

Tengok tu Aini pun semangat! tehee~

Barisan mahasiswi yang menjalankan tanggungjawab dengan tekun sekali :D

Cingggg! Along bahagia... :)

Lepas dah vote, guna pin number tadi untuk jawab soalan kuiz

Tasha & Yuyu pun tak nak kalah. Chaiyok!!! ^^

Jangan risau jawapan kuiz tu semua ada kat banting kat depan

Sape dapat jawab dengan betul dalam masa yang terpantas boleh menang iPad. Hebat bukan!!!

Tengok tue nama saya pun ada. 8 corrects in 23 seconds. (^_^)v

Lepas tue kalau nak menang lagi bolehlah conteng kata-kata mantera kat banner nie. ;p

It's mine! Perasan menanggg. Tak pe yang penting semangat harus ada. kih3~

Nak menang lagi??? Jom design baju pulak.

Ni sample yang dia bagi. Tapi janganlah tiru.

Aku takde idea nak buat apa. Words tu aku tulis spontan bila teringat dialog Elena pada Damon time Damon nazak nak mati. Hik3~  
*pengaruh The Vampire Diaries*

Tulisan buruk takpe bro yang penting menang. HAHAHA!
*ipad dalam genggaman*

Bila orang dah tak ramai, pegi nakal-nakal taip yang bukan-bukan macam nie. Ngee~
*gurau jerr*

At least dalam sehari tu ada perkara yang boleh buat kita gembira. Macam ni lah! Ajak kawan ramai-ramai menjalankan tanggungjawab. Tiba-tiba rasa... "Eh aku kat universiti Apex. Ini baru betul." Tapi adakah iPad sekadar harapan kosong? Itu sudah pasti sebab ramai orang yang dapat jawab dengan betul. >.<" jeleshhh tauk!


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

3 say you love me too:

saharinasaharudin said...

fuhh fuhh,bleh mng ipad tu yg best.bl la dpt resultnya?bl balik sbh ein?

Falihin said...

dah.. kalah suda.. org lain yg dpt.. =.="
28 jun nie balik lah... rin, ko d mna skg?

AmyZana said...

nobita suke ein?

xD

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review