Friday, October 5, 2012

Dating with Girlfriends

Sincerely love by EiNeZz at Friday, October 05, 2012
Reactions: 
Photobucket
Si pencerita mutakhir melaporkan...

Mula-mula macam nie. Saudari Ayu menyatakan hasratnya ingin makan kat The Chicken Rice Shop. Akibat perasaan yang sangat memahami maka aku bersetuju untuk menemani beliau. Oleh itu tugasku adalah untuk mengajak semua family members kami untuk turut serta. Akhirnya keputusan muktamat diperolehi. Hanya 4 orang termasuk aku bersetuju untuk turut serta manakala 2 orang yang lain gagal memenuhi matlamat. Mereka ialah saudari Along dan saudari Farah. Rujuk gambar pesalah di bawah.
Saudari Farah dan saudari Along

Setelah membuat penyiasatan akhirnya tertuduh dimaafkan atas alasan yang munasabah. Walau bagaimanapun misi Jejak Mencari Rezeki tetap akan dijalankan seperti yang telah dirancang. :D
Peserta misi Jejak Mencari rezeki. Dari kiri Huda, Rehan & Ayu. :P

Selesai kelas kami terus menuju ke Queensbay. Setibanya di sana, kami segera ke lokasi pilihan. Lihatlah reaksi gembira terutamanya saudari Ayu.

 Sungguh perasaan mereka tidak dapat dilukis

Kami berdua membuat bentuk ♥ tanda kasih sayang sesama family

 Ibu jari yang dinaikkan memberi isyarat misi kian tercapai

 Kegemaran sepanjang zaman

 Bolehkah semua ini dihabiskan oleh kami berempat?

Seperti chef pakar membuat penilaian

 Bukanlah jelas kegembiraan yang tidak diduga teserlah di muka beliau?

Seperti ingin terlena setelah kenyang menikmati hidangan

Licin! :9

Kini kita masuk kepada berita tergempar. Semasa ke kaunter pembayaran setelah melihat jumlah keseluruhan aku hanya mampu tersenyum. Tsk! Dalam hati berbisik "Jangan risau boleh dapat diskaun :D" Aku pun segera menghunuskan menghulurkan kad debit dan Kad Diskaun Siswa KADS1M. 
Kemudian saudara cashier  berkata. "Maaf cik, diskaun untuk KADS1M hanya untuk single set. Tapi cik order Family Delight." 

What the **ll. Apa neraka! Heboh-heboh kat FB internet segala bagai. Tapi hanya untuk single set je. Maigoddd! Segera ku selitkan semula kad tersebut ke dalam dompet usangku lalu menandatangani resit berkenaan. Ye lah tak la mahal sangat pun. Tapi part yang aku tak suka bila aku start feeling-feeling dapat harga murah tiba-tiba lain plak jadinya. Ini kasi spoil mood gua bro! HAHAHA!

Recharge mood pegi shopping (^_^)v

 Penat tunggu cik Ayu & cik Rehan shopping

Yayyy! Perasan anggun. *muntah hijau*

Baiki posisi pinggang. ;p

Sebab terlalu boring kami cari cermin amek pic sendiri. (_ _#)'

Masih tak puas lagi cari baju

Muka sok suci lepas kuar dari surau. :D

I'm happy to see you happy. :')












Selepas puas menikmati bayu laut aku pun call delivery service tuk hantar kami pulau ke Saujana. Semoga masa yang terluang ini dapat mengeratkan lagi hubungan kita. Amin :')

p/s Along & Farah, lain kali kita pegi sama-sama k. Cayang korang. ^^


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

0 say you love me too:

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review