Saturday, July 14, 2012

♥ Buah Hati ♥

Sincerely love by EiNeZz at Saturday, July 14, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum dan hai kawan-kawan...


Hari tue aku tinggal kat rumah aunty aku sebab ibu, ayah dan adik aku pegi Kota Kinabalu (KK) tak nak bawak aku. kih3~ Kesiankan... sob... sob... sob... T___T

Emmm takpe lah. Lagipun kat rumah aunty, aku dapat main-main dengan Ibah. Aku dah kenalkan dia kat korang hari tue kan? kan? kan? Kalau ada sape2 tak baca entry aku sal Ibah hari tu sila klik kat sini --> o(^__^)v

Here are some activities we did together! :)

 Tehee~ comey v(^__^)v

Lepas balik dari Sox World aku bagi dia pakai head warmer, neck warmer & glove kat atas tue. Then snap picture banyak-banyak. Comelkan... kan... Tengok kat bawah ada angry bird lagi. Toink3~ Dia berlakon kononnya Malaysia sedang berada dalam musim sejuk. #winter mode!

 Winter mode. HAHAHA! :D

Banyak jugak benda yang aku buat ngan ibah. Yang paling best kami cari lagu karaoke dari Youtube then tutup pintu bilik nyanyi kuat-kuat dengan penuh perasaan... tehee~ Lepas tu aku bagitau dia aku tau menari joget. Dia excited giler nak belajar. So, aku ajar la dia step yang mudah. Giler semangat bro!!! :D Impressed. She's a quick learner!

 Dia dah berkawan ngan PINKY

Aku kenalkan dia dengan Pinky. Dia suka. Aku cakap daddy panggil Pinky "Arnab Persegi". LOL. Mentang-mentanglah bentuk Pinky square! Kih3~ tergolek-golek kami ketawa! :)) Sambung lagi tengok Super Spontan ketawa terbahak-bahak sampai terbelit usus. WAKAKAKA!

Senyap-senyap snap pic dia time nak tido :P

Dah penat-penat main kami tido. Macam biasa kami dua akan share katil. Bear kat atas tue dia dapat time birthday dia baru-baru nie. Aku cakap kat Ibah bagi nama bear tue Tobby. Dia suka then kami cakap "Good night Tobby! Good night Pinky!" sebelum tido. Esoknya kami sambung main bola dan gelak-gelak lagi. Seronok! (^_^)"


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

0 say you love me too:

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review