Thursday, June 9, 2011

Ini BuKaN CinTa!!! Part 2

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, June 09, 2011
Reactions: 
As salam.. hye suma.. semoga sihat hendaknya..
entry kali nie merupakan sequel Ya Ampun CINTA!!! Part 1.
saja bagi title dia lain sikit.. baru la orang kata ada style.. 
Ahaks~ xD


aku sebenarnya x tau apa yang sepatutnya aku cakap pada dia. 'err ... '


Di atas nie merupakan part akhir cerita tue.. jujur sekali aku x taw bagaimana memulakan bicara. 'err...' belum pun sempat aku cakap something tiba2 aku dapat satu idea untuk mengelak seketika... plus usaha menghilangkan rasa nervous tue sikit.. aku segera call Darsima suru dia dan Ani cepat datang sebab aku dan Farhana sda lama tunggu.. kalau bole time tue aku mau seja cakap panjang2 dengan Dar sebab aku masih x pasti apa yang aku harus buat depan VR nanti... tapi keadaan selalunya tidak membantu lebih2 lagi dalam situasi genting macam tue. teeeet~~~ Dar terus letak fon... =.="


alamak2 apa aku perlu buat nie?! ;O

aku tarik nafas panjang2 tengok bawah lagi then nampak kasut aku... teringat plak kesah tentang kasut yang aku pakai. aku beli kasut tue d KK time aku, tiqa dan ain jln2.. time tue aku sempat jgk sebel sebab bila aku mau beli teda saiz leh pulek... nasib la bila aku p kedai lain dapat jgk saiz yang ngam dengan kaki aku... syukur...! Opsss!!! aku cepat2 teringat yang VR sekarang ada dengan aku. dengan spontan nya aku cakap ' err emm KURUSNYA KAU'... aku sendiri x taw sama ada ayat yang aku lontarkan tue sesuai atau tidak sebagai pembuka bicara... tapi kalau aku teringat balik aku sendiri ketawa.. "haissshh!!! apa punya intro.." kah3~

aku tgk dia relek orang nya... mungkin aku seja yang gemuruh lebih... aku bawak di p tempat Farhana.. x lama lepas tue Dar dan Ani pun sampai... aku tgk reaksi dorang macam agak pelik sebab tiba2 VR ada d situ.. sebelum dorang tanya, aku awal2 bgtaw VR tue kawan lama aku.. 1 skola time skolah rendah... aku ingat Dar cakap 'kawan skola rendah ku rasanya tiada sorang pun yang aku ingat, jadi kamu skg nie jejak kasih la nie??'... aku x ckp apa2 tapi mau tegelak jgk aku dibuatnya. hahahaha~ :D ooo cakap pasal "kawan" mungkin aku bole kategorikan VR tue sebagai spesies stranger pada aku. ya lah dlu pun bukan kami rapat... bayangkan sedekad lamanya terpisah dan hari tue ptama kali kami jumpa.. paling :Ooo Maigodd aku.


pulled ooo maigoddd face!

then kami pun hantar Farhana dekat entrance masuk departure hall... salam2 agak sedi jgk la kan.. 4 bulan x jumpa... lepas suma nya selesai VR ckp dia lapar. so aku ajak kawan2 aku p makan sekali even aku taw dorang sda kenyang... Dar & Ani suru aku pegi dulu nanti dorang menyusul. Aaiiiyy x tenang aku d buatnya.. (bermakna kami dua pegi dulu.. gagagrrr~) aku x kesa makan d mana2 yang penting bukan mcD. bosan tauk!!! then kami p Old Town.. kebetulan dia pun mau makan nasi... kami borak2 kosong.. dia ckp dia sendiri x taw napa tiba2 tergerak hati mau call aku ari tue.. bila dpt tau aku d epot dia rushing tuk jmpa aku. aku iya2 kan seja. ikut kan ati mau seja aku ckp "supaya apalah kau bagitau aku??".. tp mulut masi berkunci. kesian jgk sbb jau2 dia dtg mau jmpa... adeh rasa besalah pun ada.


Inilah Old Town nye.. tak besar sangat pun.. time tu agak sesak

sampai di Old Town aku trus cari tmpat kosong.. mmg orang agak ramai.. aku pilih tempat yang agak selesa then terus duduk.. aku ingat kan dia akan duduk d kerusi depan, tengok2 dia duduk sebelah aku.. aku paling x suka org duduk sebelah aku kalau ada tempat kosong d depan.. x pa sabar... segan2 jgak aku toleh sebelah kiri.. tp bila dia bcakap dia pandang aku.. x kan aku buat bodoh plak.. tp aku nervous.. SERIUS!! bila aku tgk menu, benda yg aku mau makan tiada.. ntah macam limit sgt menu d cafe tue.. aku pas kertas n pensel pada dia tuk order apa yang dia mau tp dia suru aku tulis dlu apa yang aku mau... damn!! damn!!! ujian betol aku rasa.. saat2 nervous macam tue aku rasa menulis pun aku sda x mampu... malu la aku kalau tangan aku terketar2 tulis code menu... Argghhh!!! so apa yang aku bole buat, tunggu dia pandang tempat lain then aku cepat2 tulis... kuh3 selamat.. ;P

pastu dia p bayar.. aku bdoa supaya queue panjang. tp aku tgk x ramai org queue time tue.. cittt!! sekali lagi situasi slalu x membantu... bila dia datang balik kami sambung cerita.. ntah apa yang kami borakkan aku pun x ingat... sungguh aku x brani pandang muka nya. aku rasa betol2 asing. bila aku toleh kiri aku hanya tengok baju dia.. hehehe... aku tertarik dengan baju tue.. tulisan Quicksilver terhasil oleh lukisan berbentuk lingkaran ular atau naga ntah apa sebenarnya, aku pun x sure.. tp aku suka.. tiba2 aku teringat movie lakonan Van Damme dalam The Quest. dalam movie tue ada emas dengan ukiran berbentuk naga.. hahaha macam baju dia jgk.. xD "kalau ada cutting tuk female aku mau beli"

dari gerak tubuhnya mungkin dia perasan aku pandang baju dia lama sangat. tidak sengaja aku terpandang muka dia.. erk!! dia diam, aku diam...  lepas tue.......



ok la dulu aku penat da taip...
banyak fenin... lain kali la aku sambung..
ingat kan untuk entry nie dah bole khatam...
kalau aku rajin ada lah Part 3 nanti..


~SEKIAN~



1 say you love me too:

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review