Friday, November 2, 2012

Hari Mencabar Sedunia

Sincerely love by EiNeZz at Friday, November 02, 2012
Reactions: 
Photobucket
Alhamdulillah... Dah beli tiket untuk balik Sabah tadi. Even diskaun tak banyak, dapat jugak backup duit makan. HAHAHA! :D Hari ni memang hari yang betul-betul mencabar. Selalunya pegi airport call teksi or delivery. Tapi hari ni naik bas. First time. Kene naik bas dua kali. Sorang-sorang lagi tu. Hari busy sedunia agaknya. Takde yang free. Owh plus hari Jumaat orang pegi ke masjid. 

Kononnye sebelum makan nak baca nota. Ngade :P

Pastu time nak bayar tiket kad kene reject. Padahal time shop kat Queensbay kad boleh guna je. Tepaksa guna cash money. Lepas tu penat. Nak nanges. Cepat-cepat pakai shade supaya orang tak nampak mata dah berair. Malu tauk! Tapi tak nak cakap kat ibu. Nanti ibu risau. Nak jadi anak yang berdikari. 


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

2 say you love me too:

Rin Saharina said...

eein,ada discount ya?airasia pun boleh ka?pastu, klu beli di airport jak bru ada discount?klu beli di agent tiada ka? :)

EiNeZz said...

ya ada rin... tp x sure plak airasia cemana. x tya plak hari tu. mna2 agent pun ble rsa ya. sebab penang nie susa skit mau cari tu la trus p airport. :)yg pntg bwk kad diskaun tu.

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review