Wednesday, November 21, 2012

Mengomel Dalam Hati

Sincerely love by EiNeZz at Wednesday, November 21, 2012
Reactions: 
Photobucket
What a bad day today... Nak cerita pun macam takde semangat. Tadi datang lambat pegi kelas. Tiba-tiba dapat call dari Prof tapi tak sempat nak jawab. Bila call balik tak dijawab pulak. Lepas tu dapat SMS dari Prof "Kenapa ponteng kuliah?". Maigod! Panik & terus reply "Masih dalam bas. I'm heading there right now."

Inilah nasib kalau Prof dah kenal. Takde je kelibat kat lecture hall mesti akan dicari. Sampai je lecture hall Prof tanya alasan. Kawan-kawan lain start dah gelak-gelak. Malu tauk! :'( Cakap jujur aje "I took my medicine and overslept. I'm sorry". Tau alasan tu tak boleh diterima. But it was the truth and the only reason I had.

Tapi Prof baik. Tak mara pun. Plus lecture dia seronok. Bolehlah aku tersenyum dan bersemangat semula. Lepas nie jangan lupa set alarm kalau tau dah makan ubat. Nasib baik Cik Ayu ingatkan ada kelas tadi. Maceh. :') Sekarang nie suara pun dah sengau. 
Mencik! >,<"


~WASSALAM~


Thanks for reading this entry.

2 say you love me too:

Rin Saharina said...

demam ka ein?get well soon =)

EiNeZz said...

demam dah kurang. tapi allergic plak ngan antibiotik =.='tq

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review