Thursday, May 17, 2012

St. John Night Dinner

Sincerely love by EiNeZz at Thursday, May 17, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & salam sayang

Alhamdulillah selesai sudah akihrnya St. John Night Dinner pada 11 Mei lalu. Giler ke aku tak rasa lega lepas event?! Well sebagai pengarah projek korang ingat senang ke nak plan semua itu dan ini. Tapi nasib baik la ada crew yang sangat hebat dengan idea brilliant yang canggih-manggih untuk majlis tue. Kalau tak, sekali lagi aku forever alone buat kerja sorang-sorang. 
(_ _#)" <--- si kerdil yang pasrah

 Dalam bas dengan Nana nak bertolak untuk buat persiapan kali terakhir

Antara crews yang datang awal

Last touched up & rehearsal 

 Thank you Aini & Tasha sebab banyak tolong Ein :')

 Huda & Rou Ping

Hampir selesai segala persiapan

 Booklet untuk VVIP tersedia rapi

Dah keluar dari hall untuk besiap ke exchange room

Tiba-tiba ada members yang dah datang pakai lawa-lawa. Apa perasaan kau tatkalau masih berpakaian selekeh. Hew~ hew~ =.='

Siap dengan skrip ucapan. Hampir 50% aku cut sebab aku dah bajet cakap dalam 3 minit je. Kih3~

Bersama dengan Ghazali, Timbalan 1

Wee Soon Kit, Timbalan 2

Team menyambut kedatangan VVIP

Mengiringi VVIP masuk ke dewan utama

 Duduk bersama VVIP yang sangat friendly

Aaaa aaa shortie muka tak nampak T.T"

Majlis perasmian

 Macam perli jer bagi aku belon yang rendah. (-.-)"

Potong Kek... Macam nak terus makan jer... :9 Nak cuap...

 Haruslah menepati tema. :D

 Thank you Yang Tze for helping me so much!

Senior Ai Kee yang gorgeous :) 

ADO Chong Koh Leong handsome boy! :D

Latha sangat cantik malam tu

The one I admire the most. :') Best leader!

Bila agaknya dapat duet dengan Fifi? =.='
*cakap dalam hati*

 Persembahan ex-exco/AT :')
*syahdu*

Ini prince & princess!

The most glamorous member

Camera man pun dah penat. hik3~

 Sayang semua ♥ ♥ ♥

 Semua orang berebut nak begambar. Gembirakannnn! :D

Semua nak jadi artis... (^_^)v

 Semoga persahabatan kekal selamanya :'D

My girlfriends :)

Bestie yang NAKAL! :D

Mereka orang yang hebat! ^^

Yihuu~ Merdeka!!! ^___^

Terima kasih atas kerjasama awak semua yang menjayakan projek ini. Segala kekurangan dan kelemahan sepanjang majlis berlangsung harap dapat dimaafi. Saya SAYANAG semuaaaaa~

  
~WASALAM~


Thanks for reading this entry. 

3 say you love me too:

Noratasha Tasha said...

Tq to Ein gak sebab jadi pengarah projek yang hebat..congratulations my dear..:)

EiNeZz said...

Tak... sebab ein ade kawan2 yang hebat macam korang... TQ tau... :'D

♥Mr.Petak♥ said...

Hi ~ EiNeZz ~,
♥Mr.Petak♥ nak invite ke blog ♥Mr.Petak♥.. Sebb ada siri animasi terbaru. Jgn lupe follow n comment ye :) TQ

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review