Monday, March 26, 2012

Hangout With Girlfriends

Sincerely love by EiNeZz at Monday, March 26, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & hello ladies and gentlemen...

Eh! Eh! Ingatkan dah masuk waktu subuh tiba-tiba bergegas nak bangun. Bila cek handphone baru pukul 4.11 pagi. (Standardlah bangun tido tak tengok jam tangan tapi terus cek phone. Manalah tau ada mesej dari si 'the crush one' jugee kan. Eleh macam korang tak! Adeh, bajet ramai yang sayang pulekkk. HAHAHA!) Untuk pengetahuan semua, bila aku gelak macam nie, --> HAHAHA! tue maksudnya gelak macam 'evil laugh'. Boleh terburai isi perut terbahak-bahak. Cara gelak pun aku kene explain ke? Apalah korang nie... :D

 Kan best kalau subuh dapat tengok pemandangan macam nie. Mood sentimental pulak. kih3~

Rasa macam dah puas sangat tido pedahal semalam keluar dengan girlfriends balik lewat. Erk! Macam aneh punya ayat. Ok ok semula. Pedahal semalam balik lewat sebab keluar dengan girlfriends. Ok agak sedikit gramatis di situ. :) So tujuan post nie nak ceritalah sikit pasal apa yang aku buat dengan saudari teman-teman wanita girlfriends. Pertama, ini kira last minute punya plan. Sebab lama tak keluar sama so tercetuslah idea bernas ini. Kalau cakap pasal idea bernas nak ambil port jugak. Belagak nak bagi tau "Itu idea aku! Idea aku! Wuek!!!" Haishhh... perangai!

 So damn proud face. Menyampah!

Kedua, aku tau korang ada yang rindu nak tau perkembangan aku kan? Kemonlah, jangan bajet menafikan! Sampai ada yang inbox aku 'entry ein bestlah'. Suka baca. Suka baca. "FALIHIN!!! Tampar nie. Perasanlah sangat. Maigoddd! Malu... malu.." 
#mujur cepat sedarkan diri. (_ _#)"

 Kalaulah laptop aku boleh keluarkan tangan. Habis dah muka aku hancur moga-moga aku sedar diri sikit.

Ketiga, sebelum aku terus-menerus melalut baik aku sambung cerita... Kitorang plan nak makan kat Seoul Garden kat Gurney Plaza. Since first time pegi Gurney, so macam excited sikitlah. Tapi masi boleh control lagi. Muka cool aje. Lagipun kitorang baru je habis exam Home Nursing so I just can say it as rewards untuk diri sendiri setelah penat belajar untk keberjayaan pada masa hadapan.
(^.^)v <-- Si pemalas tunjuk muka rajin pedahal tak baca note pun. Jawab soalan tanya kawan sebelah. hew2~

Gurney Plaza

Seoul Garden

Macam-macam ada...

Tengok muka aku macam nak cakap "Haiishh napelah time aku nak layan sweet corn sibu-sibuk nak amek gambar pulak". kah3~

Dragon fruit! Dragon fruit! Habislah kau licin aku kerjakan! xD

Of course si beauties Ayu, Rehan & Along kene ada

Bila dah kenyang baru nak take picture =.='

Lepas dah kenyang aku dan Along keluar meninggalkan saudari Huda, Ayu dan Rehan sebab kami dua ada plan baik punya. Tapi sebelum tue sempat jugak semput tercar-cari koordinat sebenar surau. (T-T)". Nasib baik jumpa.

Red Box! Lokasi idaman. Memang plan nak menggegarkan kerongkong yang telah puas dibasahi oleh aiskrim... :)

Mencari bilik no. 21

See what song I chose

Someone Like You... amek kau perasan diva!

Favoritas yo!

 If you're trying to break my heart it's working cuz you know.~ ♪♫♪♫

Impossible~ Impossible~ ♫♪♫...

Ini pun mana boleh miss. HAHAHA!

Hari tu aku pegi QueensBay lagu-lagu dia tak se-best kat sini. Semua lagu nak sapu habis. Duet ngan Along sekali. Dua Insan, Sandarkan Pada Kenangan dan banyak lagi.. huahua... Actually, ada banyak lagi picture yang aku nak upload. Tapi nak mintak kebenaran saudari Along dulu. Kalau dia bagi green light aku update lagi wokey! ;p

Bila sampai bilik aku sempat tengok video Awal propose Scha. Part dia gosok-gosok kepala Scha tue comel sangatttt! Nak jugak. Nak jugak. HAHAHA! Tiba-tiba browse balik mesej-mesej lama jumpa yang nie....

First time baca mesej nie rasa macam kene perli je. Tapi semalam tiba-tiba tersengih sorang-sorang. Maigoddd! Mana Pinkie? Mana Pinkie Pirate saya??? Nak tekup muka sekarang.

Itu sahaja laporan dari saya. Semoga terhibur. Sekian


~WASALAM~


Thank you so much for reading this entry. Sebarang ke-menyampah-an bukan di atas tanggungjawab saya.

2 say you love me too:

saharinasaharudin said...

gurney plaza ada roxy outlet yg sgt stylooo ;)

EiNeZz said...

memang pown! hehehe~

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review