Monday, March 19, 2012

List of So Random!

Sincerely love by EiNeZz at Monday, March 19, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum...

Hew~ hew~ Comel je cakap macam tue bila dah penat lari laju-laju sedut oksigen banyak-banyak sambil keluarkan karbon dioksida dari mulut.


Tak tau apa motif letak gambar kat atas nie. Rindu rumah, rindu bilik. Sekali tido atas katil sangat lena sampai sepurnama lamanya tak bangun-bangun. Ok murid-murid itu adalah contoh hiperbola. Itu gambar lama. Sekarang dah takde patung comel-comel lagi. Separuh bagi kat anak jiran dan  yang lain masukkan dalam plastik simpan dalam almari.

Bila tengok patung nie tiba-tiba ingat kat adik aku. Dia suka panggil aku monyet-monyet! (T-T)"

Ibu cakap nanti rumah tak masuk malaikat. Poster Dafi & Fatin pun dah takde. Yang tinggal cuma nama "e-in" ♥ yang aku buat sendiri guna polystyrene. Rajinkan aku. Tak payah nak puji. Aku memang ada bakat dalam seni. Kreatif gitew~ Kalau aku tak menang ikut pertandingan lukis poster itu bermaksud kene sabotaj. HAHAHA!

Tak tau nak cerita apa. Pick any random things ajelah ye.

Pertama: Aku bakal menjadi seorang guru. InsyaAllah. I am majoring in Geography and minoring in Bahasa Melayu. Kat sekolah aku dulu cikgu pakai baju lawa-lawa. From the top to toe semua match! Awesome!!!

Bersama Awin & Ayu dalam Majlis Hari Raya Saujana.

Kedua: Semalam Tiqa call. Then kitorang borak panjang-panjang sampai bosan and end up with this text message.

Sebenarnya dia tujukan pada diri sendiri. (_ _#)"

Ketiga: Tugas Awam semalam cancel. So ajak my girlfriend keluar temankan aku shop sikit. Tak dress lawa-lawa pun. When my girl said yes aku grab aje tudung, call delivery dan berambus!

Selepas dikecewakan oleh Vincci sebab takde saiz, akhirnya Nose memberi kebahagiaan. :)

Keempat: Debaran Malam Citra Bayu (MCB) semakin terasa. Siapa yang akan menjadi juara tahun ini. Kita tunggu dan lihat. Aku dah beli tiket. Harap-harap tahun nie dapat datang tengok live event.

Cepat-cepat MMS Zafliey. Bagi dia excited lebih! Will see you soon~


~WASALAM~


2 say you love me too:

tqa said...

Eh utk aku pulak??
Sah2 aku yg send~
Jgn ko shopping. Tumbuk nih. Simpan duit. Belanja aku sini hahahaha

EiNeZz said...

setau aku kau yg kaya...
hahaha... nnt aku tapau bantal facebook arr. arr.. kih3~

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review