Tuesday, April 3, 2012

Besties Must-Do

Sincerely love by EiNeZz at Tuesday, April 03, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & hello everyone... :)

Alhamdulillah masih boleh bernafas dengan normal walaupun takde insang. Ok itu memang takde kaitan sebab aku bukan ikan. =.=' Pokoknya gwe pengen ngomong ke loe yang gwe bersyukur banget bisa gembira barang teman-teman. Ntah mimpi apa aku cakap bahasa Indonesia pulak. Ok cukup!

Ini semua kau punya pasal sampai boleh buat aku tau cakap bahasa seberang ;D

Kadang-kadang dalam hidup nie Tuhan bagi kita sedih sebab Dia nak bagi kita tengok siapa yang sentiasa berada dengan kita di saat kita perlukan seseorang untuk pinjamkan bahu supaya kita tenang, kesatkan air mata atau mungkin lapkan sekali hingus yang meleleh time kau nangis teresak-esak macam tak cukup oksigen. Lebih-lebih lagi duduk jauh dari keluarga macam aku nie. Balik pun setahun sekali.
(T-T) <-- sedih tahap maksima

Oleh itu, mereka yang ada bersama anda itulah yang di kategorikan sebagai bestie. For further understanding let me define what is besties mean. Besties are Friends who have each others' backs, look out for each other and spend lots of time together. Ada faham? Kalau tak faham kau pegi google translate sekarang!

Malam Bumi Kenyalang. Semangat datang awal untuk dapatkan door gift :)

Senyap-senyap ambil lebih... HAHAHA! Kerja sape nie?

Lepas event lapar tahap dewa. Pegi mcD. Tunggu Limping punya lama tapi dia makan fries aje. =.='
Godaan punya pasal dia beli jugak burger sebijik. WAKAKA! ;D

Jeri semangat! Sambil calling2 yang tersayang... Awww sweeetttt! ^^

Huda comel pun lapar... Cian.. T-T  Terpaksa pinjam hp dia sebab nak call ibu. Baru perasan time tue dah 12.50 am.

Muka rakus aku makan fries dengan Sundaes Choc. Ikmal punya mcChicken tukar ngan Jeri. Pedahal awal-awal lagi dia cakap spicy untuk Jeri. Tipuuu~

Lepas makan dah boleh senyum gembira! Limping paling happy... :))

Keesokan harinya pegi 'Malam Citra Bayu' pulak. Ini je pic yang ada. Satu lucky draw pun tak kena.
Bukan rejeki mas. Gak apa-apa.

Hari berikutnya jumpa Zaf kat cafe. Dia gelakkan aku sebab tak cukup berat untuk derma darah. Sempat jugak borak-borak dengan ibu dia dalam phone.

Makan aiskrim roti & banana split. Menyesal ambil mint. Rasa dia sangat horrible!!! Then gelak-gelak ngan Zaf sambil menikmati angin petang. Tehee~ #cerita pasal fishball.

Malam sebelum dia bertolak ke UITM Shah Alam. Farewell always be the hardest part. Sob.. sob...

Preparation for Blood Donation & Carnival. Team yang sangat happening!

 Sayang semua...!!! Ada Keong Nobita yang comel. Hik3~

Bersama pengarah projek, Farah. Rozi cakap muka kitorang sama.

Kalau farah tak kan cukup amek gambar sekali jer. HAHAHA!

Snap lagi sebelum fokuskan diri dengar lecture. :D

Bahagia event dah tamat. Aku aje takde sebab pegi kawad. =.='

Sekali lagi gembira tak terkata. #picture curi

Try spek ngan Aini comel. Ntah lama jugak kitorang snap2 picture tapi belinya tak. lol xD

Inilah teddy saya... Sangat suka jalan sambil pegang tangan dengan Ayu. Baby.. baby.. baby ooo~

Along, Rehan, As & Limping. Kami wakil ke KPTM sempena Bulan Bahasa.


Ok baiklah... Ini semua adalah random things yang besties selalu buat bersama. Semoga persahabatan ini kekal selamanya. Amin~ *Ada nada sebak di situ ye tuan-tuan dan puan-puan.  :')


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

0 say you love me too:

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review