Sunday, April 29, 2012

Birthday Surprise

Sincerely love by EiNeZz at Sunday, April 29, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & hai semua...

Weee korang tau tak??? Kawan-kawan aku buat birthday surprise hari tue... (kasi bunyi sikit macam excited!) HAHAHA! Actually bukan untuk aku sorang tapi untuk aku dan dua lagi kawan aku iaitu Jali, 1 April & Ikmal, 4 Mei. Tak sangka jugak dorang boleh plan kenakan kami dengan tepung selepas Pertandingan Perawatan Kes dan Kawad Kaki. Time tue dah lah pakai full-u kan... Memang baek punya plan... kah3~ 

Ingatkan aku dah boleh selamat dari angkara seperti ini sebab aku plan tak akan keluar malam sepanjang seminggu birthday aku berlangsung. Aceceh! Bijaklah dorang buat waktu siang. Nie kiranya birthday surprise secara berjemaah. Kwang3~ :D

Inilah hasilnya manusia disaluti tepung. Tinggal tunggu nak goreng tuk jadikan macam ayam KFC. 
WAKAKAKA!

Kami satu family... Susah senang aku kat sini dorang ada. :')
*touching leh pulak*

Terima kasih awak semua. Tunggulah Ein balas dendam nanti. kih3~ Sayang awak semua... Muaaahh!!! ♥ ♥ ♥ Terima kasih jugak kepada yang bagi hadiah... Ih... Ih.. terharu tauk! Nak sebaklah kalau macam nie.


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

0 say you love me too:

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review