Tuesday, April 24, 2012

Kek Lapis Sarawak

Sincerely love by EiNeZz at Tuesday, April 24, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & hello semua...

Agaknya tak adillahkan kalau aku pegi Sarawak tak update pape pasal kek lapis. Hew~ Hew~ Orang cakap kalau pegi sana tak beli kek lapis tue kira macam tak sah lah kan. So aku nak share sikit pengalaman membeli kek lapis kat kedai ternama Dayang Salhah. Tapi sebab time tue aku demam & sore throat aku tak banyak amek pic. Muka macam panda jadinya. Kih3~ 

Jom layan~ :D

Eh2 sebelum tue nak bagi tengok kawan-kawan Tiqa yang baik-baik belaka. Abaikan muka aku yang monyok semacam tue ye. Dah start demam dah time tue sebab banyak sangat main kat Cultural Village. =.='
#Tiqa cakap kalau sakit jangan nangis tak dewasa so kene tahan air mata (T-T)

Tiba-tiba plak sampai kat kedai kek lapis. Macam-macam jenis ada. Tak tau nak pilih mana satu.

Tengok tue. Keliru... keliru nak pilih yang mana. @.@"

Tahukah anda betapa bahagianya saya berada di kedai tue? Saya makan sampai kenyang. Kalau habis dorang akan refill tuk bagi pelanggan rasa.

Tak habis satu, ada satu lagi yang menggoda.

Call Limping sebab dia pesan tapi tak tau berapa dia nak. Tapi dia tak jawab pulak. =.='

Akhirnya daku mendapati inilah yang paling sedap. Kek lapis India RM25 dan Dragon Chess RM20.
#untunglah sape yang sempat merasa hari tue. ngeh3~

Aku setaraf dengan Dato Siti bro! Tengok betul-betul gambar kat atas tue! WAKAKA!

Again! Bersama girlfriends Tiqa yang sangat friendly. Tq awak semua :)

Sebelum balik kene ada souvenir tuk kawan-kawan.

Key chain kucing & etnik yang ada kat Sarawak. (^^)v

Time nie agak sedih sebab esoknya aku balik Penang. Sob... sob... Macam cepat jer masa berlalu... Eeee cemburu betul. mencik!!! >,<" Insyaallah lain kali kalau ada rezeki datang lagi. hik3~


~WASALAM~


Thanks for reading this entry.

2 say you love me too:

saharinasaharudin said...

mau kek lapis jgkk! :)

EiNeZz said...

hahaha... best rin.. best.. ;p

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review