Friday, April 6, 2012

I Can't Leave Without...

Sincerely love by EiNeZz at Friday, April 06, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & hai semua... ^^

Mid sem break dah bermula. Ramai dah orang yang balik ke kampung halaman masing-masing. Hostel pun rasa semakin sunyi. Aku agak kalut tadi pack barang sebab kali nie aku bercuti kat Kuching. Tau la orang perempuan banyak sangat barang yang nak dibawa time travel. Hew~ Hew~

Ini merupakan barang wajib ada time travel. 

Sebab tak suka kongsi barang punya pasal plus kulit aku ni agak sensitif so aku agak selected dengan product yang aku beli. Macam tu lah kesahnyee~ Kalau salah satu items kat atas ni takde agak haru biru jugaklah aku dibuatnya. So inilah apa yang aku maksudkan dengan "I Can't Leave Without..." bersesuaian dengan tajuk enrty kali ini. Hik3~

Transit KL dulu. I'll be staying at LCCT about 4 hours.

Kos penerbangan pulang balik hanyalah RM182. Kebetulan Air Asia buat promotion time tu. So apa lagi. Grab this chance lehh. Aku tak nak cakap kat Kuching aku tinggal mana, tempat sape. Nanti tak surprise lohh! HAHAHA! Tunggu je aku update entry baru k. Tehee~ Perasan hot gituw loh! :D

Tiba-tiba...


Kononnya kitorang plan nak jumpa kat LCCT. Tapi sebab dia kene on air jugak esok, so our plan should be cancelled. Takpelah... There will always be another time~

Perkara tidak diduga...

 I just simply reply 7.50


Maigoddd!!! I'm going to meet my old friend tomorrow. We didn't see each other for about 5 years. I can't wait to see you face again. 
o(^_^)v <-- muka gembira tak boleh dilukis!


Her name is Aisah but I used to call her Shah. And now you should know why I put her name in my add list as Baby Shah. Sebab comel macam baby2... HAHAHA!


By the way I'm still thinking... nak bawak Pinky ke tak??? =.=' Saya nie cuai takut pulak tercicir nanti. Uwaaa~ (T-T)"


Itu saja untuk kali nie. Doakan perjalanan daku pergi dan balik dengan selamat. Insyaallah. Amin~


~WASALAM~


Thanks for reading this entry. :)

2 say you love me too:

saharinasaharudin said...

eein,kim slm ngn aishah.she looks beautiful la.girlish.hihi :)

EiNeZz said...

kan... ada pic dia anta comel. tp aku x mo post la. tu yg terus tkr nama dia baby.. tehee~ comey2~

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review