Sunday, April 1, 2012

Kayaking Experience

Sincerely love by EiNeZz at Sunday, April 01, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum & hello my dear readers!

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi di atas limpah kurnia-Nya dapat lagi daku mengemas kini blog untuk tatapan para pembaca yang dikasihi sekalian. 

Cisss! Macam ayat beliau-beliau nak bagi ucapan dalam mesyuarat PIBG plak. Honestly kalau part intro ni aku agak fail skit. Bukan sikit tapi banyak. Membebel aje lebih entah bila nak masukkan main point sebenar. 
(_ _#)" <-- kecundang dengan sikap sendiri...

Ok baiklah, aku teruskan cerita. Semalam aku pergi berkayak. Excited tauk! Maklumlah first time berkayak. Kalau nak try at home tak boleh sebab memang takde kat rumah pon. Wakakaka! Sebelum tu biar aku perkenalkan ahli-ahli yang terlibat. 
1. Aku sendiri
2. Saudari Huda
3. Saudara Incik Ikmal
4. Jeri (call banyak kali dia tak jawab so kira dia ikut kitorang dalam ingatan aje lah)

Actually, kejadian ini tidak dirancang sama sekali. Lepas meeting kitorang naik bas komuter menuju ke desa masing-masing. Tiba-tiba takdir menentukan kitorang terpandang tasik Harapan yang agak meriah dengan orang yang sedang berkayak. Saudari Huda tersangatlah excited nak turun lebih-lebih lagi bila nampak bas milo. HAHAHA!. So, aku toleh belakang bagi sign pada Incik Ikmal untuk turun sekali. Ngeh3~

Oleh itu, kes bermula...

"Huda... Huda... Ein takut.. nervous.. +_+" Tapi nak try jugak

Kalau nak main kene ada partner so kitorang terpaksa beli 2 kupon untuk meneruskan cabaran :)

Tengoklah muka kegembiraan yang terserlah!!! :D

Time nie Incik Ikmal dibuli untuk memegang jawatan sebagai camera man sementara

Huda jadi ketua. Aku ikut arahan dia je. Al-Maklumlah dia dah ada pengalaman :D

Aku semakin berkeyakinan wokey!!!

Dayung.. Jangan tak dayung.

Perasan tak kayak tu sedikit tenggelam. WAKAKA! Bye!

Kali ni aku plak bagi arahan macam yang Huda ajar. Dia pun first time jugak.

Excited lebih konon-kononya hebat lettew~

Ini kes tak ikut arahan ketua. See langgar tebing aje =.="

Tengok tu ini kali kedua langgar tebing. Grrrr.. (_ _#)"

Basah kuyup. Boleh pulak Incik Ikmal mendayung sampai air tepercik kat muka aku. T_T"

Frankly, I was amazed!!! Huda expert giler ^^

Kini sedar berpijak di bumi semula

Captain Huda + Pirate Ikmal

Tsk! Boleh buat muka penat pedahal aku yang banyak mendayung. #tipu. HAHAHA! :D

Selepas melalui cabaran berbasikal

Anda bila lagi? Sertai kami!

Tau la saya jatuh2 je naik basikal tapi jangan la perli...
(-.-)" <-- sedar diri seadanya

Cakkk!!! Dapat sijil & badge

Sangat penat tapi seronok lehh jugeee~ Malam sambung lagi dengan event Malam Citra Bayu kat dewan budaya. Part tu nantilah aku update wokey. Bagi masa korang rindu-rindu kat aku dulu then baru aku update lagi... HAHAHA!


~WASALAM~


Thanks for reading this entry. Will be coming up next with new hottest entry. #bajet majalah Mangga. Adios amigos!

2 say you love me too:

tqa said...

Wah siap dpt sijil. Kenapa nda ramai org?

EiNeZz said...

petang suda kalik plus lori milo balik suda.. hahaha.. tp ramai jugak la hari tu... kali seja yang lambat datang hak3~

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review