Saturday, February 18, 2012

Checklist: Before Leaving My Hometown

Sincerely love by EiNeZz at Saturday, February 18, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum dan hai semua... sob sob sob...

Bagi salam pun sambil teresak-esak. :'( Aku dah siap-siap pack barang esok dah nak balik. Aku dah list kan  benda-benda penting yang aku perlu bawak nanti. Kang tinggal naye aku terpaksa tunggu ibu aku post kan pulak. Erm sem nie aku dah plan tak nak bawak banyak barang sebab luggage aku kecik je. Nanti excess limit kan susah... =.=' So jom sama-sama tengok checklist aku... wink3~

IC tak boleh tinggal sebab esok check in kena bagi tunjuk. Passport pun sama. InsyaAllah sem depan fly jauh lagi. Matrik kad plak penting tuk register and nak masuk pintu gate RST

Paperwork dah siap-siap masukkan dalam sampul nanti nak mintak tolong ibu drop kat post offiice. Thank you mummy :)

Amplang & kuih cincin ala2 makanan tradisional. Nak bagi kawan-kawan rasa yang dah rasa pun nak lagi. hehehe...

Novel wajib bawa. Teman sebelum tido. ZzZzZz~

Pendrive sangat penting sebab semua kerja-kerja pun aku save dalam nie. Padlock pun sama nak secure luggage aku sebab lock code aku dah lupa. And some keys untuk buka padlock yang tinggal kat Saujana.

Souvenir tuk kawan-kawan. Nie mana boleh lupa kan.. kan.. ;D

Saja tak bagi flash sebab nak bagi tengok Glob USS yang ada lampu.. wihuu~

Time pack barang tiba-tiba jumpa semua nie. Rindunya!

Nie bukan aku nak bawak. Saja nak bagi tengok. Daddy bagi Ibah untuk simpan bola golf. Kan Ibah dah jadi new golfer sekarang. Comelkan!

Nak jadi model jugak. Comey!!! Ibah pun kene pulangkan balik kat ibu dia. Aku pinjam je kejap bawa balik rumah. =.='

Hah! See, this is the really one. Tapi tak boleh bagi sebab dady punya. ngee~

Junior golfer mana larat nak bawak yang besar-besarkan :)

Takpe Ibah pun ada... :))

Don't underestimate me you all! haha~

She's gonna be the one I really miss the most when I'm in Penang (T__T)"
#tengokkan saya sedih lagi....


CINTAKU MERENTAS LAUT CHINA SELATAN

~wasalam~


0 say you love me too:

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review