Tuesday, February 7, 2012

Holiday in Singapore Day 2

Sincerely love by EiNeZz at Tuesday, February 07, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum and hi everyone!!! (^^)v

Well as usual I am so in a hyper mood. As I've been promised you I'll be updating a new post about my holiday in Singapore. Now here I come to serve you with a very delicious story of mine. Hik3~

Universal Studios Singapore. Wowoo!!!

Second day in Singapore we went to Universal Studios Singapore. I was super duper excited!!! (Hanya Tuhan saja yang tau betapa nikmat duniawi ini bisa melalaikan hamba-Nya yang lemah seperti aku =.=' Istighfar~ Cepat2 berniat aku pergi ke sana untuk bercuti sekadar ingin bergembira selepas berpenat lelah bekerja untuk Desasiswa Saujana tercinta. Ahaks~) 

But frankly that was the day I've been waiting for in our long journey to Singapore. Early in the morning when I finished dress up I told my friends "Hari nie Ein nak jumpa Shrek sebab tue la ein pakai baju hijau. So kalau begambar nanti boleh matching ngan Shrek". One of my friends replied "Harap2 Shrek dah bangun so Ein dapat jumpa dia". (Sungguh mereka melayan ku seperti kanak-kanak tadika yang jika lollipopnya dicuri pasti menangis meronta-ronta agar dibelikan baru). I kept repeating my words which means I was so intense to see him, Mr. Shrek. hehe~
#comel apa Shrek walaupun telinga dia aneh. HAHAHA!

Ticket sales here!

Main entrance. We purchased tickets online.

10 a.m the gate was about to open. Queuing up please!

Wink3~ Shrek is over there!!! Wihuu~

Guess what??? This is my first picture once I passed the e-gate

No caption

Jeng..jeng..jeng!!! Kungfu Panda.

Where to go. Ok I'm quite over (_ _#)" shy~

Our first ride is Madagascar "A Crate Adventure"

River boat ride

The main character

Girl hippo

Kurang pasti haiwan apakah ini. Mungkin juga seekor babun (siapa tahu sila nyatakan)

I like the other one but I stood beside the one I dislike. HAHAHA!

Before we took picture with all the casts, they performed 'move it, move it' dance. So cute!
Then we went to "King Julien’s Beach Party-Go-Round" but I didn't have any picture of it :(

Only the entrance picture

Next ride is Far Far Away "Shrek 4-D Adventure"
"Enchanted Airways"
Awesome!

 Before riding the Family Roller Coaster

Snap on smile commercial

Shrek's house

We heading up to "The Lost World" but since the ride of "Jurassic Park Rapids Adventure" is delayed we turned back to "Hollywood Boulevard" and "New York" city.

Changed route to the right corner. Hollywood here we come!







He's really in his character

Siap bagi instruction apa yang kitorang kene buat tapi dia tak bercakap sepatah pun.


Hey Mr. Taxi where are you?!

Next attraction would be "Sci-Fic City"... Owh yeah!!! Complete your ride by experiencing "TRANSFORMERS The Ride: The Ultimate 3D Battle". It is worth for keep waiting almost 1 hour for the ride. At the first I felt a sort of give up but after the ride I felt like heaven. Ngee~


Seakan-akan berada di dunia robot

Teruja nak masuk

I'm ready to fight and protect the world (^_^)v


I thought it is a touch screen monitor =.='


Puas hati!!! Giler best!!!

Next ride is "Accelerator"

Full of excitement!!!

Erk! tak mencabar langsung. But I don't know why are they screaming loudly (_ _#)" 

What's next? What's next??!!! Afu afuu~ I need an oxygen tank. I was quite nervous because the roller coasters were freaking crazy especially the blue one. Along was the most intense to ride both of them. Aku tak kesah pun tak dapat naik dua-dua yang penting aku hidup jadi insan yang berguna. Apa aku merepek nie ok offside! (takde kaitan langusng!)
#tapi yang biru tue sudah cukup buat aku rasa loya. Sudah lah! I won't try the red one (T-T)" no! no! no!

Mak aih! Sakit jantung aku tengok. Nie belum naik lagi.

I seat on the second row.

Thanks Google. It really makes you freaking out! Trust me.

#mula2 teragak-agak jugak nak naik. Bila dah naik aku langsung tak boleh menjerit sebab terlalu takut. Banyak fenin...

Main2 jugak tapi solat tak boleh tinggal. Nanti Tuhan tak sayang. Here a very small 'surau' they provide for all Muslimin and Muslimah. Some other tourists said "tak boleh ke guna Express Pass untuk potong queue solat". Cukuplah dalam hati kecilku berkata "First come first serve, kita sama-sama jugak nak jumpa Tuhan".
(-____-)" 

Punyalah besar theme park nie tapi surau dia sekecik kuman (-.-)'

Then we proceed our journey to "Ancient Egypt". The view totally change. Blink... blink... blink... your eyes do not lie so please stop blinking. (>,<)" Experienced high speed roller coaster at "Revenge of Mummy"
#roller coaster dia boleh reverse... serius aku tak tipu dah lah gelap amat menakutkan perasaanku yang hiba!!! :O sejak bila aku hiba pun aku tak tau.. aah aah aah~


You can find many huge statues around

Told ya! Tell me when was the last time I cheated on you? Never.. huahua

Macam kat Mesir di kota Firaun. tehee~

credit to Fina's photo

Our last journey should be "The Lost World" but when we arrived there were many crowds queuing up. So we decided to stop all the rides and went to souvenir shops. We've been spending almost 9 hours inside but still do not have enough time to ride all the games! (Aku rasa perlu berkampung jugak dalam tue barulah habis jelajah satu persatu. hehehe). So if any of you would like to come here, plan your journey properly. Use the map provided as your tour guide. There are certain shows and animation casts will perform and come out at a certain time only.

#masih ingat tak aku ada cakap awal-awal tadi aku nak jumpa Shrek tapi malangnya dia takde. Mungkin jugak masa dia keluar aku berada kat tempat lain. Sedih2... wuu.. wuu... Cepatlah pujuk :'(

Waiting for our VIP bus (saja cakap macam tue nak berlagak naik bas sponsor. HAHAHA!)

Damn tired but we really have a great time together

Trauma sebab terlalu gembira

Kembali bertenang seketika

Tengoklah aku ada pen Shrek. Wuek!

To all the readers thank you so much for reading. I hope this entry would help you to plan your journey in Universal Studios Singapore. Got to go! See you on my next entry. 
Wasalam~

~spread love~




2 say you love me too:

Anonymous said...

jeles2x... hahahaha waaaa..sgt enjoyu kamu olang di sana ya..weewitt.. :) thanks GOD..my friends get their happiness while in Singapore..hehe

AL AZRUL said...

OK, sya jeles.. jeles skit je, x bnyak..ha3

 

~ EiNeZz ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review